Sök
  • Rudeboy Music Company

Ken Ring - Tack För Mig (Livestream) Lördagen den 16:e maj, 20:00


Lördagen den 16 maj är det dags för Ken Rings akustiska konsert ”Tack för mig” denna gången livestreamad direkt till ert vardagsrum. I år var året Ken skulle avsluta sin karriär. Hans sista album är snart färdigt och hela året var fyllt av konserter, klubbgig och festivaler. I rådande pandemi har vi så klart fått tänka om och ställer därför till med en livestreamad musikalisk upplevelse utöver det vanliga.


Klicka här för att attenda facebook-eventet!


Klockan 20:00 på lördag (16/5) slås streamed igång direkt från anrika Palladium i Malmö som dessutom firar 100 år i år. Tillsammans med Linnea Samia på sång, Mickael Bäck på piano och Johanna Hydén på Cello bjuder Ken Ring på en känslofylld spelning som förhoppningsvis får oss alla att öppna upp våra hjärtan lite till i tider som dessa.


Vi är otroligt glada att detta ni blir av. Att kunna bidra till iallafall lite jobb för musiker, ljud och bildtekniker och sätta event på annars tomma venues men framförallt få ”träffa” publiken igen. Show must go on, om än i liten skala.


Streamen kommer sändas både på facebook och youtube, mer info och länk kommer i eventet och på www.rudeboymgm.com/stream i god tid innan.

Konserten är gratis men du kan stötta och bidra på något av följande sätt:

  1. Köp ”Solidaritetsförköp” genom biljettlänken på Tickster.com

  2. Swisha valfritt belopp till 123 254 2371 (Skriv ”Ken Ring”)

  3. Köp en super-rare exklusiv t-shirt som endast säljs denna dag i begränsad upplaga

Vi ”ses” på lördag :)

236 visningar0 kommentarer