Sök
  • Rudeboy Music Company

Djurparken sätter fingret på 2020 i nya singeln ”ensam i allting” 18dec


2020 lider mot sitt slut, och vi kan konstatera att det var ett jävla piss-år på många sätt och vis. Djurparken som länge gjort sig kända för sina reflekterande texter, väljer i sista singeln för året, att sätta fingret på något som är mer aktuellt än någonsin tidigare: Ensamheten.


”Ensam i allting” är en låt om ensamhet. En låt om känslan av känna sig ensam mitt i stormens öga …När allt runtomkring känns som det går i hundra kilometer i timmen, men du själv går i slowmotion…”

Gruppen berättar att de faktiskt skrev och spelade in låten redan innan Corona svepte in över världen och Sverige, men valde att avsluta året med denna singeln, då ämnet kändes mer aktuellt än nånsin pga pandemins isolering.

”Det är såklart extra viktigt nu att uppmärksamma ensamheten hos våra medmänniskor, i en tid som denna. En tid där vi har ännu mindre chans att se varandra, och se de som faktiskt mår dåligt… Vi hoppas såklart att vi med denna låten kan få folk därute att förstår att de inte är själva i att känna ensamhet… Reach out till nån - prata om det”


”Ensam i allting” är andra singeln till Djurparkens kommande andra album ”Livet är fullt av sånt man glömmer” som planeras att släppas 18feb 2021, via Rudeboy Records.51 visningar0 kommentarer