Rudeboy Bookings

Vi har pga Pandemin ställt in samtliga event, konserter och turnéer för samtliga artister till att börja med fram till och med augusti 2021. Under tiden utvecklar vi skivbolaget och planerar på en storslagen comeback så fort det bara går.
Stay Rude

IMG_5748.jpg

GENERAL KNAS

I 19 år har Generalen stadigt turnerat land och rike runt. Sommaren 2020 blir hans tjugonde. Med 5 album som soloartist och ytterligare 5 med Svenska Akademien ger han sig nu ut på sin största turne nånsin. Generalen är dessutom på gång med ny EP och en internationell singel. 


Genre: Reggae/Dancehall/Urban
Tillgänglig: 1 juni - 30 sept, 2020

kenring_edited.jpg

KEN RING

2020 avrundar svensk hiphops legend och pionjär Ken Ring sin karriär. I nästan tre decenium har han skapat rubriker och löpsedlar, släppt  15 album, skrivit över 700 låtar och varit en starkt bidragande faktor till att svenska hiphopscenen ser ut som den gör. Man kan säga vad man vill, men en sak är säker... alla vet vem Ken Ring är!

Ken är aktuell med sitt sista album 'Tack För Mig' med tillhörande akustiskt turne för sittande publik. Parallellt bokas det just nu upp en sista klubbturne 'Den Sista Festen' i vår innan det är dags för sommarens festivaler.

Genre: Hiphop, Pop

Tillgänglig: Maj - December 2020

IMG_5772.jpg

ALLYAWAN

Det går inte att påstå sig veta något om Svensk Hiphop utan att ha koll på Allyawan! Hits efter hits, medverkan i tv-program som Lyckliga Gatan och Melodifestivalen. Allyawan är påväg tillbaka och har en rad feta släpp på gång. Tillsammans med CANTO arbetas det just nu på ny musik och ett tungt liveset som kommer vara aktuellt från våren 2020. Stay tuned!

Genre: Hiphop/Reggae

Tillgänglig: Hela 2020

IMG_6536.jpg

MILLION STYLEZ

Sveriges kanske största exportör av Reggae/Dancehall internationellt. Vi pratar såklart om Million Stylez som 2006 släppte super-duper-mega-värdshiten 'Miss Fatty' producerad av Mastah L (Big up). Det finns ingen låt från den svenska reggae/dancehallscenen som lyckats så bra världen över på både radiostationer och dansgolv. Succén har följts upp av en rad släpp och inför 2020 är Million både redo för nya releaser men kommer också tunga gig. Stay tuned.

Genre: Reggae/Dancehall

Tillgänglig: Hela 2020

IMG_0634.jpg

ANTONIO D

Jadå! Karlshamnssonen som blev malmöit. När Antonio D flyttade ner till Malmö svepte han in som en baktaktstsunami från blekinges skärgård. Ett par Ep's senare (som förövrigt finns att haffa på dubbelvinyl) spännande collabs och som support på General Knas konserter har Antonio etablerat sig som ett av de största namnen på den svenska reggaescenen. 2020 kan bjuda på lite nyheter men det bjuds garanterat på en och annan konsert.

Genre: Reggae/Dancehall

Tillgänglig: April-Sept 2020

IMG_5093.jpg

UPPHOVSMÄNNEN TILL
DEN SKÅNSKA RAGGAN

I somras kördes det en smygpremiär av den nya konstellation 'Upphovsmännen Till Den Skånska Raggan' på stranden i Landskrona. Ett nytt akustiskt koncept där Sture, General Knas och Simon (från Svenska Akademien) bjuder in till en show med musik och samtal. Ett annorlunda och spännande upplägg för sittande och medveten publik.

Tillgängliga: Hösten 2020

IMG_5775.jpg

DJURPARKEN

Djurparken slog ned på den svenska musikscenen under våren 2015 med sitt unika sound i låtar som ”Under” och ”Röster feat Ayla” och står för elektroniska mash-up av elektronisk, pop, roots och hiphop i hemmabyggda studios i allt från toaletter i Indien, till bardiskar på Jamaica.

Genre: Elektronisk, Pop, Roots, Rap
Tillgängliga: Hela 2020

GalakPic5.jpg

GALAK SPIRITUAL

Född och uppvuxen i Paris som format hans musicerande, via London hela vägen ner till Malmö. Med toner av fransk hiphop goes UK grime mashed up med Jamaican Bashment vibe. Galaks show är kraftigt energifylld och en ögonbrynshöjare! Spelar ihop med Dj Besh One.

Genre: Reggae, Dancehall, Hiphop, Pop

Tillgänglig: Hela 2020

IMG_5342.jpg

DJ PARTILLO

Sveriges tyngsta reggaeproducent är även en av våra bästa DJ's och trummisar. Förutom att backa upp Generalen under hans turné spelar han även på de tyngsta klubbarna i Sverige. Behöver ni en DJ med mer koll på Jamaicansk musik än Jamaicanerna själva är DJ Partillo er rasta!

Genre: Reggae/Dancehall/Afro

Tillgänglig: Hela 2020

IMG_5778.jpg

DJ BESH ONE

Malmöprofilen och DJ'n Besh One har spelat flitigt de senaste 20 åren på alla scener värda att spela på i Skandinavien. Ett mer välfyllt CV är svårt att hitta. En av få som fortfarande spelar på vinyl och gör det med den kvaliten. I Besh One får ni mycket musikkultur, tunga hits och ett nice gung i publiken. Money back if not ;) Aktuell med ny show tillsammans med Galak Spiritual.

Genre: Old School Hiphop/Hiphop/Reggae/Dub

Tillgänglig: Hela 2020

För bokning eller frågor kring någon av våra artister - tryck på länken nedan.